O nama

Content Media d.o.o. specijalizirana je agencija za oglašavanje na benzinskim postajama. Kao ekskluzivni nositelj licence, na prostorima proizašlim iz bivše države, posjeduje i postavlja jedinstveni proizvod za oglašavanje na pipcima za istakanje goriva, FillBoard™.

onama-konten1Kao ekskluzivni nositelj licence za oglašavanje na benzinskim postajam – pipcima za istakanje goriva FillBoard™, osim što djelujemo na prostoru Republike Hrvatske, prisutni smo i aktivni u državama BiH, Srbija, Crna Gora i Slovenije.

Naše oglasne površine nalaze se na kvalitetnim i frekventnim benzinskim postajama što rezultira velikom posjećenošću korisnika, a iz istog proizlazi visoka vidljivost reklamne poruke koja je primarna za našeg klijenta.

Osim oglašavanja na benzinskim postajam bavimo se izradom i prodajom uspješnih oglasnih površina u cijeloj Hrvatskoj. Baziramo poslovnu strategiju oglašavanja na frekventnim i prepoznatljivim mjestima kako bi svojim klijentima omogućili što kvalitetniju promociju i postizanje što boljih rezultata.

Naše poslovanje se bazira nadasve na zadovoljstvu klijenta, a to pozicijama, kojima raspolažemo, cjenovnom isplativosti uloženog i dobivenog postižemo.

Naša uloga
Naša uloga je približiti vašu reklamnu poruku korisniku benzinskih postaja u njegovom prvom kontaktu, te tijekom cijelog procesa točenja goriva u vozilo, kada je spreman na kupnju i usmjeriti ga da vaš proizvod potraži. Naše poslovanje se bazira nadasve na zadovoljstvu klijenta, a to pozicijama, kojima raspolažemo, cjenovnom isplativosti uloženog i dobivenog postižemo.

Content Media d.o.o.

OIB: 13663929433

Telefon: 01/6604 722

Mail: info@content-media.hr

Kontaktirajte nas!