Najbolji vatrogasni aparati za brod

Najbolji vatrogasni aparati za brod

pružaju ključnu sigurnost na moru, omogućavajući brzu i učinkovitu intervenciju u slučaju požara. Tri iznimno učinkovita i praktična proizvoda – Fire Delete sprej za gašenje manjih i početnih požara, MAB ručna protupožarna boca i MABO automatski uređaj za gašenje požara.

1. Fire Delete sprej za gašenje manjih i početnih požara: Fire Delete je vatrogasni sprej koji pruža snažno sredstvo za gašenje manjih i početnih požara na brodu, bez obzira na uzrok. Njegova iznimna praktičnost i jednostavnost u uporabi čine ga idealnim rješenjem za svaku osobu, bez obzira na dob ili iskustvo. Čak i djeca, starije osobe ili osobe s posebnim potrebama mogu ga koristiti s lakoćom.

Sprej emitira raspršenu otopinu koja trenutačno ugasi vatru i uklanja dim na mjestu gašenja. Dodatno, tekućina Fire Delete-a zadržava se na ugašenim površinama kao zaštitni premaz koji sprječava ponovno zapaljenje požara. Ovaj vatrogasni sprej pruža nezamjenjivu zaštitu i osigurava brzu reakciju u kritičnim situacijama.

2. MAB ručna protupožarna boca: MAB je trenutačno upotrebljiv uređaj za gašenje požara koji se koristi kao ručna protupožarna boca. Jednostavno se baca u vatru, a namijenjen je prvenstveno za gašenje početnih požara. MAB ne zahtijeva posebnu obuku, aktivaciju ili pripremu za upotrebu. Njegova jednostavnost čini ga savršenim alatom za brzo i učinkovito gašenje početnih plamenova na brodu.

MAB trenutačno ugasi vatru i ukloni dim iz prostora, čime omogućava vatrogascima i ostalim osobama da dišu nesmetano u prostoru koji je samo par sekundi ranije bio zahvaćen požarom. Ovaj uređaj pruža trenutačno oslobađanje od dima i plamena, što pomaže u sprječavanju daljnjeg širenja požara na brodu.

3. MABO automatski uređaj za gašenje požara: MABO je automatski uređaj za gašenje požara koji se aktivira kad tekućina u njemu dosegne temperaturu od 84 °C. U tom trenutku, staklena ampula eksplodira i raspršena otopina trenutno ugasi požar i ukloni dim iz prostora. Ovaj automatski uređaj pruža brzu i učinkovitu intervenciju bez potrebe za ljudskom aktivacijom.

MABO tekućina zadržava se na ugašenim površinama kao zaštitni premaz koji sprječava ponovno zapaljenje požara. Njegova automatska funkcionalnost osigurava da se požar ugasi prije nego što se proširi, što pomaže u sprečavanju veće štete na brodu.

Važnost i korištenje: Ovi vrhunski vatrogasni aparati za brod pružaju ključne alate za gašenje požara na moru. Njihova jednostavnost u uporabi omogućuje brzu reakciju i osigurava da svaka osoba na brodu može sudjelovati u borbi protiv požara. U kritičnim situacijama, svaka sekunda je bitna, a ovi proizvodi pružaju trenutačnu intervenciju kako bi se spašavale živote i zaštitilo plovilo od potencijalne katastrofe. Stoga je od vitalne važnosti da brodovi budu opremljeni ovim učinkovitim vatrogasnim aparatom kako bi se osigurala sigurnost posade, putnika i same plovine na svakom putovanju.

Profesionalna rješenja za sigurnost od požara: Otkrijte našu ponudu vrhunskih protupožarnih proizvoda

 

     

 

 

 

 

 

Garancija je 5 godina

(bez ikakvog održavanja) proizvod nosi Green Leaf oznaku njemačkog Interteka rezerviranu samo za vrhunske ekološke proizvode.

Nositelj je certifikata:


 

 Tehnički podaci:

Klase požaraA, B, C i električni uređaji
Domet:do 6 metara udaljenosti
Vrijeme pražnjenja:Najmanje 20 sekundi
Potisni plin: dušik (N)
Radna temperatura:-5 °C do 55 °C
Temperatura skladištenja:-5 °C do 55 °C
Zapremina:750 ml aktivne otopine
Težina:500 g
Dimenzije: visina: 253 mm, promjer: 66 mm
Materijal izrade:aluminium (boca), biorazgradiva plastika (ostali dijelovi)
Garancija:5 godina bez ikakvog održavanja
Oznaka proizvodaOpis proizvodaKoličina u pakiranjuDimenzije (cca.)
(L x W x H)
Prosječna zapremninaProsječna težina pakiranja
FDS401FIRE DELETE – fire extinguishing spray - Single unit125,3 x 6,6 x 6,6 cm-0,5 kg (1.1 lb)
FDS402FIRE DELETE – fire extinguishing spray - Cardboard1227,3 x 20,4 x 26,5 cm0,015 m³6,3 kg (13.89 lb)
FDS411FIRE DELETE – fire extinguishing spray - Euro Palette1008120 x 80 x 174 cm1,670 m³553.2 kg (1219.60 lb)